• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Пенкала

Печатење на пенкала правиме во неколку техники. Избрани се техники за да се зголеми и постигне вредноста за цената, квалитетот, а притоа да се задоволат вашите потреби и буџет на најдобар можен начин.

Техниките што ги користиме за печатење пенкала се:

Тампон и печатење на екран

Вистинско клише е да се примени боја на пенкалото. Овие се најзгодните видови на печатење на пенкало и најчесто се користат при печатење букви и некои логични логоа. Тие главно се користат за печатење во една, евентуално две бои, во големи серии.

Директно печатење на печатачи со рамен кревет

Директно печатење на пенкала се врши на т.н. Печатачи со рамен кревет. Пенкалата се ставаат во фиока што печатачот ја повлекува и нанесува боја директно на нив. Печатењето е стабилно и многу детално за да може да се извлечат дури и најмалите детали и да се исполнат барањата на најпребирливите клиенти. Предноста на овој принт е што целосните апликации во боја се вредни за работа и на помали и на поголеми количини.

Ние правиме печатење на пенкало многу брзо и ефикасно. Двете техники имаат долг работен век и печатењето не се отстранува лесно.

Избор на пенкала

Пенкалата што ги печатиме се поделени на економични и врвни варијанти на квалитет. Ние нудиме пластични, метални и пенкала за рециклирање.

Времето на производство варира помеѓу 2 и 5 работни дена. Нашите дизајнери со задоволство ќе ви дадат предлог или препорака за моделот и техниката на печатење во зависност од вашите преференции и опции или буџет.

Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.