• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Коверти

Ние печатиме коверти во различни големини и материјали. Квалитетен плик, убаво насликан, ќе го направи првиот убав впечаток и ќе ви укаже на вашиот бизнис пред вашиот клиент или деловен партнер по испорака на поштата.

Пликовите што ги печатиме се во следниве формати:

Американски плик - 110 х 230 мм
П5 плик - 175х250 мм
Ц4 плик -230х330 мм (најчесто се користи за испраќање документи што не можат да се преклопат A4 или каталози)

Најчесто го печатиме логото на компанијата со информации за контакт на ковертите, но можеме да ги испечатиме и посакуваните илустрации низ целата површина на ковертите.
Пликот се изработува во рок од 1 час од моментот кога нашиот дизајнер ќе го направи дизајнот и припремата, или од моментот кога ќе ја доставите својата подготовка.
Дизајнот на пликот ќе го направи еден од нашите обучени дизајнери бесплатно. Можете да купите коверти за печатење од нас, или да донесете свои.

Image
Американски плик - 110 х 230 мм
Image
Американски плик - 110 х 230 мм
Image
П5 плик - 175 x 250 мм

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.