• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Несветлосни реклами

Несветлосните реклами се направени во стандардни и нестандардни димензии. Несветлосните реклами се двострани билборди дизајнирани за рекламни кампањи или како патоказ и во исто време рекламирање на вашиот бизнис. Тие се изработени од алуминиумски конструкции и кациги за транспаренти или столбови на кои се монтирани. Ние печатиме на растворувачи машини од последната генерација и гаранцијата за трајност на бојата од избледување е околу 3 години.

Монтажата на несветлосните реклами можеме да ви ја изработиме ние. Дизајн и подготовка на печатење, исто така, можат да ви направат нашите обучени дизајнери.

Image
Image

Newsletter

© 2021 Printidea. All Rights Reserved.