• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Визит карти

Визит-картички или деловни картички ги прикажуваат вас или вашата деловна активност и го зајакнуваат вашиот контакт со деловните партнери. Зборот "посета" во превод значи да се посети, така што неговиот превод може да значи и "визит-карта". Ако добро ги хармонизираме неговото значење и неговиот дизајн, добиваме ефект дека кога ви треба деловен партнер, лесно го наоѓа вашето, меѓу сите други деловни картички.

Визит-картичката може да послужи и како одлична форма на рекламирање, особено за сервис, и занаетчиство, бидејќи покрај информациите за контакт може да содржи илустрации или фотографии од лични дела, а во исто време да ви го подигне и угледот.

Убаво дизајнираната и добро направена визит-карта ретко се фрла или губи и луѓето се среќни што им ја даваат на пријателите како препорака. Покрај професионалниот дизајн на визит-картичката, во нашата компанија имате можност за голем избор на материјали за кои сакате да бидат изработени од (мазни или мат обложени хартија, врежана, контура ...), а потоа со завршни опции како што се пластификација. Крајниот рок за изработка на визит-картички е 1 час од моментот кога нашиот дизајнер го прави вашиот дизајн и подготовка за печатење или од моментот кога ќе изберете една од понудените или ќе ја доставите вашата подготовка до нас.

Дизајнирањето ќе го направи еден од нашите обучени дизајнери, или можете да побарате подолу за огромен избор на веќе понудени модели кои можат да бидат прилагодени на вашите потреби. Повеќето професии се опфатени со модели.

Image
Image

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.