• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Календари

Дајте им на вашите најблиски убав декоративен и промотивен подарок што ќе ги потсетува на вас и на вашиот бизнис во текот на следната година. Големиот избор на календарски мотиви што ги нудиме ќе ви го задоволи вашиот вкус, како и вкусот на вашите деловни партнери, клиенти, соработници и други членови на вашата околина.

Календарите што ги произведуваме се:

Календари за работна површина

Мини календари за канцеларија, кабинет или полица. Ние ги правиме во димензии 15,5 х 13 см, тие се поврзани со метална спирала во врвот. Подлогата е 300 гр картон со место за генералите на вашата компанија.

Sидни календари

Sидните календари се наменети за монтирање на sидови. Ние ги правиме во формат Б3 со дополнителен дел за печатење на логото и податоците на вашата компанија .. Тие се поврзани со метална спирала на врвот. Подлогата е 300 гр картон со место за генералите на вашата компанија ..

Ние правиме календарско печатење многу брзо и ефикасно. Хартијата што ја користиме е 150-300 грама сјајни и мат кунзрук.

Печатете и креирајте календари

Календарите што ги печатиме се поделени на економични и со врвен квалитет. Ние нудиме различни варијации кои влијаат на цената (помали и поголеми формати, број на листови).

Избор на мотив од нашата понуда

Ние нудиме широк спектар на убаво дизајнирани календари наредени по категорија.

Дизајнот на календарот може да биде по ваш избор!

Покрај асортиманот на календари веќе направени во нашата понуда, ние исто така ви нудиме услуга на дизајнирање, односно создавање на комплетно графичко решение на календарот според вашиот вкус и желба. Можете да изберете димензија / формат, број на листови, начин на спојување (спирала или залепување), да ги користите вашите фотографии и текстови. Можностите се неограничени!

Времето на производство варира помеѓу 1-3 работни дена. Нашите дизајнери со задоволство ќе ви понудат предлог или препорака за моделот и техниката на печатење, во зависност од вашите желби и потреби, како и од планираниот буџет.

Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.