• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Photo wall

Photo wall се изработува од форекс табли дебели 1 см. Потоа печатиме на фото-мат фолија. Сечењето на рабовите се врши на CNC машина со голема прецизност, Photo wall има конструкција и иглички кои обезбедуваат стабилност и самостојно одржување. Дизајнот може да го направи некој од нашите дизајнери или можете да ни испратите ваш. Ако ни испратите решение за дизајн, треба да ни ги испратите графиките во формат .cdr .psd или .tif (1/1 скала), а контурите за сечење треба да бидат испратени во векторски формат во датотеката .pdf. Рокот е 3-7 работни дена по доставата на соодветните графички решенија или оние направени со наши дизајнери.

Image

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.