• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

LED Дисплеи

LED дисплеи се направени од led панели кои се монтирани во структури на профил од алуминиум. Ние нудиме еднострани и двострани реклами. Едностран обично се користи кога е монтиран на фасадата на некој предмет. Двостраните реклами со предводени дисплеи се користат кога потребата за рекламна порака е видлива од двата правци на улицата. Предводениот дисплеј има можност да програмира текст или анимација. Лед дисплеите можат да бидат во единечна, основна боја - црвена / сина или во боја. Големината на LED дисплејот може да се прилагоди на големината на панелот од 32 x 16 cm. Ова значи дека панелите можат да бидат наредени како загатки и една до друга да направат LED реклами од нив. Бројот на панели е неограничен.

LED рекламирањето е врвна форма за привлекување клиенти за вашиот бизнис.

Дизајнот на огласот за LED дисплеј може да го направиме или да програмираме. Сепак, со огласот добивате и софтвер што може да се искористи за сами да ја програмирате вашата реклама.

Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.