• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3D Букви

3Д букви се популарен и моќен начин за истакнување на деловни информации и носител на рекламни пораки. Тие се користат за надворешни и внатрешни цели. 3Д букви можат да бидат:
1. Стиропор букви насликани по ваш вкус
2. букви со позадинско осветлување
3. комбиниран
Тие се изработени во различни големини и фонтови според барање на клиенти. Материјалите што се користат во 3Д-букви се: стиродур, форекс, алуминиум, ПВЦ, винил платно, флуо или мраз осветлување.
Цел на 3Д букви?
Стиродур е материјал што се користел при производство на тродимензионални рекламни знаци и логоа. Обработката на ЦПУ е можност за производство на екстремно ефикасни 3Д принтови и логоа. Скратениот стиропор потоа се премачкува со висококвалитетни паносни скали за да ги насликате оригиналните бои на компанијата што ви се потребни. Огласите за „Стиродур“ се користат за надворешно и внатрешно обележување на згради, саеми, ревии, деловни простории, итн. 3Д-рекламни букви и логоа од стиропор се направени во најразлични облици и големини, а тоа е често многу важно со кратки периоди на испорака.

Дизајнот на буквите и логоата е направен во векторска технологија, од постојните логоа и фонтови што вие, како клиент, ги снабдувате или сакате. Ако немате векторско решение, доволно е да ни обезбедите датотека со слики што ја имате и ние ќе ја векторизираме. Ако немате лого или идеја да креирате, нашиот дизајнерски тим ќе ви помогне да ја остварите вашата желба или идеја. Ние ќе ви ги претставиме боите и техниките што ги користиме при креирање и презентирање на сите опции за дизајн. Нашите монтери излегуваат на терен за да преземат мерки и да ги пронајдат најдобрите технички решенија за монтажа и измислица. Бесплатно ќе излеземе на терен и ќе ви дадеме внимание, ќе дадеме совети и ќе дадеме примери на други за да создадете најдобра идеја за вашата рекламна порака.

Image
Image
Image

Newsletter

© 2021 Printidea. All Rights Reserved.