• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Press Wall

Press Wall или т.н. Display Wall е направен за потребите на маркетинг конференции, ексклузиви, промоции и други настани, во зависност од бројот на учесници или лица што се фотографирани, се дефинираат димензии. Press Wall е изработен од цврсти плочи со нозе за одржување на стабилноста или церада - во овој случај е направена алуминиумска конструкција.
Едноставно и многу погодно за транспорт, бидејќи има можност да се спакува во торба, и иако вкупната тежина на градежната марка е од 15 кг, носењето е лесно бидејќи сето тоа се вклопува во еден куфер што има тркала.

Дизајн, подготовка, исто така, може да се обезбеди од нас. Можете да контактирате со нас преку е-пошта за да ви дадеме препораки за изработка на Press Wall. Времето на производство е 1-4 работни дена откако ќе ни ја испратите подготовката за печатење или истото ќе го сториме ние.

Image
Image

Newsletter

© 2021 Printidea. All Rights Reserved.