• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Брендирање

Дигиталното печатење на PrintIdea е тесно специјализирано за брендирање на новоотворените и повторно брендирање на постојните места. Брендирањето на излогот на продавницата е процес на изработка на концептуалниот дизајн (рекламна порака), потоа дизајнирање на графичкото решение и самото производство или печатење на ПВЦ рекламни фолии, кои потоа се монтираат на надворешноста и внатрешноста на вашата продавница. Повторно брендирање е отстранување на стари рекламни филмови и дизајнирање и печатење на нови со цел да се освежи визуелниот идентитет на просториите. Добро направено брендирање го прави вашиот сајт препознатлив, полесен за лоцирање, им дава доверба на вашите клиенти и ве одделува од останатите. Се со цел за поуспешен бизнис и унапредување на вашиот бизнис.

Повеќенаменски ПВЦ фолии се користат при брендирање на места, во зависност од вашите барања и материјалите на кои се лепат. Тие се:

ПВЦ фолии, самолепливи, мат или сјајни, се користат за лепење на рекламни табли, витрини, билборди, sидови, метални површини ... стаклени површини на прозорци.

ПВЦ церада, со навој за прицврстување. Се користи за рекламирање пораки на места каде што е погодно да се затегне церада.

Перфорирана фолија. Се користи исклучиво за брендирање на прозорци и стаклени површини. Овие можат да бидат: излози, прозорци, стаклени врати или задни прозорци на автомобили, пикап или комбиња. Поради ситните дупки што ги има, може да се види одвнатре, додека кога се гледа однадвор, само ја гледа печатената реклама. Исто така се користи кога клиентот сака да го брендира прозорецот додека го зачувува надворешното природно осветлување.

Меш или перфорирана церада. Најчесто се користи во брендирање на големи фасадни дисплеи изложени на ветер и промаја. Често на фасади од згради и поголеми згради. Се карактеризира со висок проток на воздухот поради структурата на дупката, исто така не го затвора погледот низ прозорците на предметот и не блокира дневна светлина.

Како дел од услугата за брендирање на прозорецот за излози, PrintIdea исто така може да ви понуди:

Графичко решение - дизајн и подготовка за печатење
Совет за најдобар избор на материјали за печатење и сврзување за да одговара на површината на фолијата Преместување на продавниците или другите површини за брендирање
Производство и поставување на печатена фолија на површината по ваш избор

Нашите дизајнери со долгогодишно искуство ќе ве предложат и консултираат и ќе ги презентираат најдобрите материјали за вашата страница. Слободно можете да контактирате со нас и да се запознаете со карактеристиките и цените на нашите услуги.

Image
Image
Image

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.