• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Рекламни табли

Рекламните табли се направени од ПВЦ панели – форекс 5 мм и 10 мм во форма на алуминиумска конструкција. Ние брендираме и печатиме табли со растворувач на бои. Димензијата на табли е неограничена. Плочите можат да бидат еднострани или двострани. Еднострани панели обично се монтираат директно на фасадата на објектот. За двострани панели, потребно е да се конструираат.

Изработката и монтажата на билборди можеме да ви ја изработиме ние. Одборите за рекламирање исто така можат да бидат хонорарни, користени на места каде што не постои можност за монтирање на фасадата. Пораката за рекламирање може да биде тип на информации или како патоказ. Рекламните табли можат да бидат осветлени со LED осветлување. Инсталирани се поставки за LED рефлектори, кои се исклучително потрошувачи на мала моќност. Билбордите претставуваат крајна форма за привлекување клиенти за вашиот бизнис.

Image

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.