• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PVC Фолии

Печатењето на ПВЦ самолеплива фолија спаѓа во опсегот на печатење со голем формат. Ние печатиме во еко-растворувачка технологија на Plimers Mimaki jv300. На фолијата се брендирани стаклени површини од прозорци, билборди изработени од лексо, форекс, и лим, потоа билборди, осветлени реклами, како и ентериер на предмети - sидови и мебел. На ПВЦ фолијата исто така се печатат налепници - стикери правилен и неправилен облик.

Печатењето на ПВЦ фолија е отпорно на УВ, како и на временските услови (дожд и снег). Гаранцијата е 2 години за надворешна употреба и 5 години за внатрешна употреба. Печатењето може да се направи на сјајна и мат фолија.

Исто така, постои можност за печатење налепници со нередовна форма. Во овој случај, првото е печатење, па потоа катирање и на крај машинско нанесување на фолијата. Во овој случај, може да се добие налепница од неправилен облик или налепници за брендирање на прозорците на продавниците или други неправилно обликувани површини.

Покрај класичната ПВЦ фолија за прозорска графика, се користи и перфорирана фолија. Исто така, тој е самолеплив ПВЦ материјал, но е специјално изработен за апликации на прозорци. Овозможува светлината да навлезе низ перфорираните дупки и ви овозможува да ја видите внатрешноста одвнатре додека само печатената реклама е видлива однадвор.

Лепење на ПВЦ фолија

Лепењето се изведува на сите материјали - дрво, стакло, sид, пластика, итн. Нашите монтери доаѓаат кај вас и го прават лепењето т.е. брендирањето.

Image

Пред

Image

Потоа


Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.