• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Врвки и ID картици

Акредитациите или ID карти се широко користени и можат да се користат во организирање широк спектар на јавни состаноци, за безбедносни, организациски или чисто маркетинг цели. Благодарение на дигиталното печатење, ние сме во можност да ви понудиме променливо печатење во која било големина до 350г граматики со можност за пластифицирање, заокружување на аглите и дупчење за клип или лента.

Програма за ID карта

Крајниот рок за изработка на ID картата е 1-2 работни дена од кога ќе ни ја испратите соодветната подготовка за печатот или ако истата ја произведувате кај нас.

Подолу можете да го видите опсегот на џебови од ПВЦ, ремени, карабини и целата друга опрема за програмата за ID карта.

Image
Image
Image
Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.