• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PVC Церади

Печатење на церада односно PVC банер се прави на растворувач плотер Mimaki cjv300 со оригинални бои кои не избледуваат при директна изложеност на сонце дури и по многу години. Оваа форма на рекламирање остава импресивен впечаток на околината, и вашата реклама ќе се забележи од голема далечина.

Церадното платно што го користиме е со висок квалитет и е отпорно на ветер и други атмосферски влијанија. Граматиката е 460 гр / м3.

Покрај печатењето на церада, ние исто така поставуваме метални прстени, кои служат за затегнување на структурата на која треба да се постави банер-церада. Церадата може да се навртува директно во поставата. Ова најчесто се прави на фасадите на зградите.

Монтажа

Монтажата се врши на постоечки, на вашата конструкција или можеме да ви понудиме комплетен развој на нови дизајни и графички решенија. Доколку е потребно, старата церада треба претходно да се расклопи. Во зависност од висината на структурата, инсталатерот може да се искачи по скалилата, а ако висината е поголема, тогаш монтирањето го прават монтери планинари. Во зависност од сите елементи, се формира монтажната цена.

Image

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.