• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Флаери

Флаери или летоци се една од најстарите форми на рекламирање и огласување од кога постои маркетингот. Тие се испраќаат во поштенски сандачиња, испратени по пошта, акции на улиците, продавници, трговски центри, кафулиња, клубови итн.

Флаери се користат речиси за сите видови на рекламирање, без разлика дали станува збор за рекламна порака на услугата што ја давате, производ кој го продавате, најава за настан, концерт, забава или настан.

Добро осмислен и добро дизајниран флаер ретко кога се фрла или губи, а луѓето им олеснуваат да им препорачаат на пријателите или да го зачуваат. Креирање на флаер има многу слобода, од изборот на хартија, боја, да се формира ...

Времето на флаер е 1 час од моментот кога нашиот дизајнер го прави вашиот дизајн и подготовка за печатот или од моментот кога ќе го поднесете вашиот дизајн за нас.

Дизајнот може да го направи еден од нашите образовани дизајнери или можете да ни дадете дизајн ако го поседувате.


© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.