• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Roll-Up банери

Roll-Up банер е преносен алуминиумски билборд со механизам за вовлекување / извлекување. Се користи со цел за истакнување на рекламни пораки на саеми, изложби, презентации, конгреси, предавања ... Се користи исклучиво за внатрешни (ентериерски) потреби. Предноста на Roll-up банерите е тоа што е лесно да се соберат и носат со помош на едноставен механизам, компоненти и торба. И штом ќе го купите механизмот, можете да го користите на неодредено време, а рекламната порака или банерот можете да ја менувате по потреба.

Како се прави?

Roll-up банерот е направен во два чекори!

Првиот чекор е графичкиот дизајн на рекламната порака што сакате да ја отпечатите на вашиот roll-up банер. Ова може да биде решение што веќе го имате или ние можеме да дизајнираме за вас. Вториот чекор е само нарачка.

Ако сакате да нарачате roll-up банер кај нас и немате графичко решение, треба да контактирате со нас за да закажете дизајн и евентуално да закажете состанок со некој од нашите графички дизајнери.

Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.