• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Влезници / Карти

Влезниците односно картите се отпечатени за организаторите на концерти, забави, изложби, манифестации или какви било други настани. Влезниците (картите) се изработуваат на хартија со највисок квалитет (куншрук) и картон, во зависност од вашите желби и буџет. Исто така, имаме можност да ги заштитиме вашите картички од фалсификување или копирање, со холограм или УВ невидлив лак што може да се провери со УВ светлина по влегувањето.

Влезниците (картите) конечно се обработуваат со три начини:

Нумерирање (секоја картичка означена со својот реден број)
Перфорација (изразен дел од картата што е поделено за контрола)
Заштита на холограм

Ние правиме холограми на холо-фолија со вашето лого за да се заштитиме од фалсификување на билети. Цените значително се намалуваат на количини над 1000 парчиња.
Крајниот рок за производство на влезници (карти) е 2-3 часа од моментот кога нашиот дизајнер го прави дизајнот и подготовката за печатење или од моментот кога ќе ја доставите вашата подготовка до нас. * Ова се однесува на печатење карти без безбедносни карактеристики.
Дизајнот ќе го направи еден од нашите обучени дизајнери.

Karta
Карта 16 х 6 см со перфорација и место за нумерирање

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.