• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ѕид ( Back Board )

Back Board или Pop-Banner спаѓаат во категоријата промотивна опрема или во системот за промо дисплеј за промоција. Ова е целосно прилагодлив држач и одговара на сите типови графики. Рамката е изработена од алуминиумски телескопски столбови кои овозможуваат широк спектар на комбинации ширина и висина. Едно лице може да го постави за само неколку минути. Поп-банерот е одлична употреблива вредност што се рефлектира во лесно склопување и расклопување на производот, голема површина за промоција, можност за ребрендирање на производот со нови графички решенија на иста или нова површина.

Едноставно и многу погодно за транспорт, бидејќи има можност да се спакува во торба, и иако вкупната тежина на конструкцијата со печатот е 24 кг, нејзиниот трансфер е лесен, бидејќи сè се вклопува во еден куфер што има точки, кабли за поврзување бидејќи може да се користат и за вечерни или сценски промоции по потреба. Поп-банерот е изработен во две варијанти со заоблен или рамен систем на промотивно прикажување за промоција.

Image
Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.