• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Светлосни реклами

Ние правиме светли реклами од алуминиумски профили. Ние нудиме еднострани и двострани реклами. Едностран обично се користи кога е монтиран на фасадата на некој предмет. Двострани осветлени реклами се користат кога е неопходно да се види рекламната порака од двата правци на улицата. Скоро три години сме на пазарот и за ова време произведовме голем број на осветлени реклами и брендирање на излозите. Можеме да ви понудиме комплетна услуга „од идеја до реализација“, која вклучува дизајн на логото на вашата компанија до дизајнот на рекламирање, ентериер и надворешност на вашиот објект. Добро дизајнираното и квалитетно рекламирање е од суштинско значење за привлекување клиенти кон вашиот бизнис.
Лицето на осветлената реклама е изработено од млечно бел клип на кој е залепен филмот за осветлување на ПВЦ. Задните светла се изработени од лим (едностран) или се расчистуваат од двете страни, а внатре ставаме осветлување со LED технологија (исклучително низок потрошувач на енергија). LED реклами може да имаат и програмирани LED диоди околу периметарот на огласот, логото или банерот ...
Можеме и да организираме рекламирање за вас. Ние нудиме изградба на поддршка за еднострани и двострани реклами.

Рекламите што сè уште можеме да ги понудиме се:

Лед дисплеј
Реклами за LED диоди со анимиран и подвижен текст.
Табла (сендвич табла)
Самостојни сендвич-табли
Рекламни табли
Билборди со или без подструктура
3Д букви
Исечете ги тродимензионалните букви со и без осветлување
Бандерасти
Билборди со конструкција за монтирање на бандери и столбови

Дизајн на рекламирање може да го направи еден од нашите обучени дизајнери или можете да го снабдите вашиот дизајн доколку имате.

Image
Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.