• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Амбалажи

За да се заштити производот т.е. безбедно да се транспортира, складира и достави до крајниот потрошувач, тој мора да се стави во специфичен сад, завиткан ... т.е. амбалажа. Амбалажата го штити производот од разни механички и физички влијанија, хемиски и микробиолошки, климатолошки... но амбалажата исто така ја штити животната средина и луѓето од штетните ефекти на производот. Ова е особено важно за прехранбени производи. Покрај тоа, амбалажата игра комерцијална улога и ја подобрува продажбата на производи, поради што дизајнот на амбалажата е една од најважните карактеристики (честопати поважен од содржината).

Ние произведуваме секакви видови хартија и картонска амбалажа, неограничен број, димензии и форма. Материјалите што ги користиме за да ја направиме амбалажата, во зависност од видот на пакувањето, се хартии, брановиден картон, триплекс ... како и широк спектар на специјални украсни хартии. Покрај производството на амбалажа, изработуваме и алатки за пакување, 3Д клишеа, кеширање, печат. Покрај алатките за пакување, нашата технологија и инвестирање во опрема, нудиме производство на уникатно пакување и мали количини амбалажа, како и производство на примероци за тестирање. Можете да изберете услуга што одговара на вашите деловни потреби и потреби за продажба. Од дизајнирање на самата амбалажа и уникатна шема, дизајнирање алатки за пакување, печатење амбалажи во дигитално или офсет печатење, печат, ламинирање, производство на серии, како и многу мали количини на посакувано пакување и повеќе, сето тоа со цел да се добие идеално пакување што ќе ги задоволи вашите стандарди.

Целосниот процес на правење амбалажа се состои од неколку основни чекори:

Дизајн на изгледот на кутијата - За време на овој процес, ние ги дизајнираме со вас самата форма и димензии на пакувањето за вашиот производ. Многу значајни се советите и искуството, како и тимот на стручни лица кои се таму за да обезбедат амбалажата покрај нејзината естетска функција да биде и технички функционална како и искористеноста на материјалот да биде максимална.

Изработка на алатки за кутија – Ние произведуваме алатки за сечење за сите типови на амбалажи што исекуваат хартија, картон, брановиден картон, кожа и слично. Алатките за сечење за пакување можат да бидат прилагодени на вашите спецификации и дизајн со помош на специјализиран софтвер со вградена база за дизајн и дизајн на пакување.

Дизајн на примерок и кутија - Пакувањето е полесно да се продава ако имате професионален изглед кој ќе ви помогне да ја донесете конечната одлука за вашата идеја за пакување. Нашиот софтвер вклучува над 50,000 пакувања мрежи во нашата база на податоци што можат лесно да се прилагодат за вашиот производ. Врз основа на ова, ние понатаму го дизајнираме пакувањето. Вашата амбалажа е значаен дел од вашата марка, вашиот процес на производство и вашиот финансиски успех.

Image
Image
Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.