• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PVC налепници

ПВЦ налепниците може да се користат на многу различни начини, така што тие се едни од најбараните производи кога станува збор за печатен материјал. Без разлика дали сакате да го декорирате вашиот стан, да го брендирате вашиот деловен простор или да го направите вашиот излог препознатлив, ПВЦ налепниците може да бидат решението. Тие можат да се користат и за вашиот автомобил - сигурно до сега сте виделе повеќе пати “Baby on board” етикета на некое возило или каде се користат фолии за автомобили за украсување на вашето возило.

Зошто баш PVC налепници

Тие се направени во различни големини, така што тие совршено ќе се вклопат на било кое место на sидот, површината на дрво, металот или стаклото. Бидејќи се изработени од ПВЦ, овие етикети се издржливи и лесни за одржување. На пример, ако ја ставите налепницата на инфо-биро во некој објект, можете да ја избришете со влажна крпа без страв од лупење или обезбојување. Исто така, висококвалитетното изработување што го добивате од нас гарантира дека отпечатоците на налепниците на ПВЦ слабеат побавно кога се изложени на сонце (на пр. на прозорци или автомобили). Ниската цена на производство ги прави ПВЦ налепниците конкурентни во однос со други начини на брендирање и / или украсување простор.

Image
Image

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.