• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Налепници

Налепниците се една од побараните графички услуги што ги правиме од нашата одлична понуда. Наши чести клиенти се производители на храна и пијалоци, козметика, електронски производи, хемија и др. но исто така и клиенти кои користат налепници како форма на рекламирање, лепејќи се на сообраќајни места каде што можат да ги нудат своите услуги. Овие се најчестиот вид услуга - компјутерски услуги, теписи, концерти и промотори на настани, итн. Ние произведуваме налепници на машини за дигитално рамно печатење со супериорен квалитет на печатење. Кога потребата за печатење на водоотпорни етикети е отпорна на временските услови, ние печатиме на ПВЦ фолија на дигитални машини што печатат од ролни - заговорџии. Во нашиот ценовник немаме формирани одредени димензии на налепници, бидејќи од искуството на клиентите знаеме дека генерално секој има потреба од своја димензија на етикети, што е прилагодено на нивниот производ или претпочитање. Значи, ние поставуваме цени според максималната димензија на листовите (хартијата) што ги печатат нашите машини, или на метар квадратен ако е печатење на ПВЦ филм. Така, можете сами да ги пресметате трошоците за печатење на вашите етикети со пресметување колку налепници се вклопуваат на површината на нашите јазичиња или квадратен метар и погледнете во нашиот ценовник за бројот на јазичињата што сте ги пресметале.

Големината на лепило (хартија) што ја печатиме е 330x488 mm, а површината што треба да се отпечати е 317 x 480 mm. Тоа е самолеплива мрсна хартија т.н. муфлон и нуди мат и сјајна варијанта. Во ценовникот десно е цената на еден лист хартија и се намалува за количината. Можете да пресметате колку листови треба да отпечатите со пресметување колку од вашите етикети можат да се соберат на еден лист (хартија). Или контактирајте со нас, така што ние ќе пресметаме за вас. Доколку сакате да отпечатите на ПВЦ фолија, ја формирате цената пресметувајќи колку од вашите етикети се вклопуваат по квадратен метар (м2) фолија и пресметувајќи колку квадрати фолија треба да отпечатите. Ценовниот список десно е цената за метар квадратен (м2). Можете да ни испратите барање за димензијата што ја сакате, па затоа ќе ги пресметаме квадратните снимки и цената. Третата опција е Print & Cut. Ова е опција за печатење налепници ако ви требаат неправилни форми (кружни, овални, триаголни ...) Во оваа варијанта, етикетите прво се печатат, а потоа се користи секач за да ги исече по работ. Ги добивате во ролна што можат лесно да ги олупат. Доколку имате какви било дилеми, можете да контактирате со нас во секое време и ние ќе ви дадеме предлози за формати и цени со цел нашата услуга да ја направиме што е можно поудобна. Производството на етикети трае до еден работен ден, бидејќи се печати на дигитални машини. Доколку имате поголема дилема во прашањата, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви го дадеме точниот рок. Дизајнот ќе го направи еден од нашите обучени дизајнери.

Image
Image

Newsletter

© 2022 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.