• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Подна графика

Подни графики припаѓаат на услугите за брендирање на продавници, ходници, спортски сали, клубови, итн. Печатењето е изработено на ПВЦ фолија отпорна на лизгање и ламинат со специјална фолија наменет за заштита на графики, кои имаат малку врежан површински слој кој спречува кондензација, како и рефлексија на јако осветлување.

Подна графика претставува многу забележлива форма на рекламирање.

Карактеристиките на подната графика се добар ефект на рекламирање, лесна видливост, долг век на употреба и добар и лесно забележлив рекламен ефект што доведува до ефективна промоција на брендот и промоција на продажба.

Дебелината на фолијата за графичките подови од 120 микрони е достапна во различни ширини и нуди исклучителна заштита за графики кои се отпорни на различни механички оштетувања при секојдневна употреба.

Можеме да направиме и графичко уредување за вас.
Графичкиот дизајн може да го направи еден од нашите обучени дизајнери или можете да ни го доставите вашиот дизајн доколку го имате.

Image

© 2023 Printidea. All Rights Reserved.
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.