• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Стикери (налепници)

3Д налепниците се отпечатени налепници, исечени во која било форма што ви требаат, а потоа покриени со слој од прозирна пластична смола, која формира овална, капка форма. 3D налепниците се издржливи, впечатливи, го прават логото или сликата да се истакнат и со тоа да го направат вашиот производ попривлечен. Ефектот на заоблена леќа, кристално чиста смола, дава впечатлив тродимензионален изглед, обезбедува остар и јасен принт со живописни бои и со тоа ја подобрува привлечноста на вашиот производ. Се печати во дигитално печатење на машина со висока резолуција. Бројот на бои за печатење е неограничен и не влијае на цената на налепницата, освен во специјални случаи, како што е употребата на сребро и злато.

Налепниците со нерегуларна форма со остри рабови / транзиции бараат многу повеќе време за лекување (сечење), истурање и имаат зголемен ризик од истурање на смола, а за нивно производство се зголемува цената за 20% на 0,03 ЕУР / см2. 3D налепниците се изработени во целосна боја. Времето на производство е 3-5 работни дена. Минималната количина на нарачка за 3Д-лепенка е 10е - еден вид и големина на 3Д-лепенка.

Image

Newsletter

© 2021 Printidea. All Rights Reserved.