• +389 2 2448588
  • +389 71 239900
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Кеси

Ако треба да ги отпечатите или брендирате кесите, без разлика дали се работи за луксузно-украсна хартија или пластика (бутик кеси и трегер кеси), ние имаме одлучувачка понуда за вас.
Ние користиме три техники за печатење на кеси. Тие се: печатење на фолија, дигитално и офсетско печатење. Хартиени торби се печатат во дигитална и офсет техника, додека ПВЦ кеси се печатат на фолија. Имаме и многу слични производи ...

Хартија - луксузни кеси

Производството на овие ексклузивни декоративни кеси вклучува употреба на хартија со највисок квалитет (мат или сјајни кунсдрук од 120, 150, 170 g), со сјајна или мат пластика и двојно засилување на споеви. Рачките се памучни и доаѓаат во десетици бои.

Печатени торби - Брендирање торби

Покрај луксузот, хартија и ПВЦ т.н. бутик торби ние исто така нудиме полиестерски кеси наречени торби. Препорачуваме печат, односно печат на брендот, за секој вид активност во која пакувањето на производот не бара голем луксуз (производот не е врвен луксуз), а во исто време нивото на производот не задоволува ниту ПВЦ бутик торби ... со сигурност може да се каже дека луксузните и бутик торбите се избор кој е средно место помеѓу и со квалитет и со цена.

ПВЦ - бутик кеси - кеси со рачка од банана

Производството на овие кеси се заснова на печатење на екран и брендирање на пластични кеси. Ние нудиме голем број на бои, како самите кеси, така и боите за печатење (освен стандардните, тука се и златото, среброто, белото ...)

Дизајнот на торби, кеси или кој било производ што го нарачувате со нас, ќе го направи еден од нашите обучени дизајнери, и можете да ни го испратите вашето скоро графичко решение ако го имате истото. Ви стоиме на располагање за дополнителни прашања и предлози.

Image
Image
Image
Image

Newsletter

© 2020 Printidea. All Rights Reserved.